Kommende begivenheder

FOREDRAG

TORSDAG 10 JUNI 2021. KL 19:00

FOREDRAG - entré 100 kr./80 kr. medlemmer

TILMELDING - Tlf: 20 87 05 52

Finn Paaske

Foredrag om Sprogets kraftLok. 5, Helsinge Uddannelsescenter, Ridebanevej 1.


Foredraget handler om, hvad vi siger til hinanden, men i ligeså høj grad om, hvad vi siger til os selv. Kan vi tale hinanden op og kan vi tale hinanden ned? Ja, det kan vi og vi gør det hele tiden - oftest uden at være bevidste om det. I foredraget sætter Finn Paaske fokus på, hvordan sproget påvirker os og hvordan det sagte ord bliver lagret i vores underbevidsthed og er med til at danne vores virkelighed. Med den viden, kan vi ændre vores sprog og dermed vores virkelighed - hvis altså vi vil.


Foredraget er spækket med eksempler fra den virkelige verden, hvor mennesker har ændret deres sprog og dermed deres bevidsthed og efterfølgende skabt enestående resultater, - indenfor sporten verden, indenfor erhvervslivet eller rent personlige resultater.


En af de udfordringer, som mange mennesker tumler med i hverdagen, er et lavt selvværd. Vores selvværd er afgørende for, om vi bliver verdensmestre eller bistandsklienter. Det betyder langt mere end penge i banken og flotte eksamensbeviser.


Finn Paaske sætter lup på selvværdet og giver gode anvisninger på, hvordan vi kan forbedre vores selvværd.


Foredraget er holdt i en let tone, hvor der er plads til latter og dialog, men bestemt også meget inspirerende og tankevækkende. Ingen går fra foredraget uden at have fået nogle AHA-oplevelser.


Arrangør: Liv & Ånd Forening.


FOREDRAG

TORSDAG 23 NOV 2017 - 19 -21

FOREDRAG - entré 100 kr.

Finn Paaske

Foredrag om Sprogets kraft


Den Spirituelle Dag og Aften Skole

Biblioteksvej 55 A 1. sal, 2650 Hvidovre


"Mit foredrag handler om, hvad vi siger til hinanden, men i ligeså høj grad om, hvad vi siger til os selv. Kan vi tale hinanden op og kan vi tale hinanden ned? Ja, det kan vi og vi gør det hele tiden - oftest uden at være bevidste om det. I mit foredrag sætter jeg fokus på, hvordan sproget påvirker os og hvordan det sagte ord bliver lagret i vores underbevidsthed og er med til at danne vores virkelighed. Med den viden, kan vi ændre vores sprog og dermed vores virkelighed - hvis altså vi vil.


Foredraget er spækket med eksempler fra den virkelige verden, hvor mennesker har ændret deres sprog og dermed deres bevidsthed og efterfølgende skabt enestående resultater. Foredraget er holdt i en let tone, hvor der er plads til latter, men bestemt også meget inspirerende og tankevækkende. Ingen går fra foredraget uden at have fået nogle AHA-oplevelser.


Foredraget er et mix af et oplæg fra mig på ca. 45-60 minutter og derefter dialog med tilhørende på 30-45 minutter med en pause på 15 minutter i mellem."


Jeg glæder mig til endnu en god aften om Sprogets Kraft.


Finn Paaske