Foredrag

FOREDRAG

Book et foredrag


Ved at sætte fokus på vores sprog og blive bevidst om det vi siger til os selv og andre, kan vi luge de værste tidsler ud af sprogbuketten, og ændre vores resultater fra godt til endnu meget bedre - ud fra devisen om, at tanker bliver til ord og omvendt. ”Vi får ikke hvad vi fortjener, men hvad vi forventer.”


”Sprogets kraft” er spændende, underholdende, lærerigt og kan gøre den afgørende forskel fra "business as usual" til varige positive forandringer.


Foredraget bygger på omfattende kendt litteratur, egne erfaringer samt utallige beretninger om mennesker, der har skabt utrolige resultater blot ved at ændre deres bevidsthed.


Du kan også booke mig til et foredrag på din arbejdsplads. Her kan du og dine kollegaer høre det samme klare budskab om, hvor vigtigt det er, at vi taler hinanden op og I kan bagefter støtte hinanden i processen.


Inden for hjemmets fire vægge er sproget om end endnu vigtigere og jeg holder "Private sessions". Inviter familien og de nærmeste venner til et foredrag rundt om stuebordet - de aha-oplevelser, som I vil få i fællesskab, er guld værd og kan give meget mærkbare, positive forandringer i jeres liv.


Ring og hør nærmere på tlf. +45 6167 0541 eller send en mail til fp@sprogets-kraft.dk


KOMMENDE

BEGIVENHEDER

FREDAG 16 NOV 2018 - 19 -21

FOREDRAG - entré 100 kr.

Finn Paaske

Værebroparken 72, Selskabslokalerne

2880 Bagsværd

TORSDAG 23 NOV 2017 - 19 -21

FOREDRAG - entré 100 kr.

Finn Paaske

Den Spirituelle Dag og Aften Skole

Biblioteksvej 55 A 1. sal, 2650 Hvidovre

ONSDAG 8 NOV 2017 - 19 -21

BOGRECEPTION

Finn Paaske